Få flere følgere på Instagram

At få flere følgere på Instagram er ikke blevet nemmere over årene. Første skridt til er få flere følgere er at kigge indad, nemlig på din egen profil.

Hvis du vil have flere følgere i 2019, så er du nødt til at kigge på din profil som helhed. Dit feed er din mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk til nye potentielle følgere og få dem til at ramme ”følg”-knappen.

Det tager ikke mange sekunder for folk at vurdere, om de har lyst til at følge din profil eller ej. De beslutter det hurtigt ud fra et lille scroll i dine billeder og læser din bio eller stories.

Dit feed skal ikke nødvendigvis overholde den hvide-minimalitiske-picture-perfect stil for at være vellykket, den skal bare være i overensstemmelse med din egen stil og din målgruppe.

 

Rediger dine billeder som en professionel

For at skabe en sammenhængende i dit feed anbefaler jeg at du bruger 1-2 forskellige forudbestemte indstillinger, når du redigere dine billeder. Så sikrer du dig bedre at de passer sammen og du sparer redigeringstid. Jeg bruger VSCO, hvor jeg har lavet min egen indstilling.

Her er et par app’s jeg vil anbefale at redigere billeder i:

VSCO Jeg har længe benyttet app’en VSCO og været kæmpe fan af den. Den gratis del har en masse fantastiske redigeringsmuligheder, men ønsker du mere, så koster det et månedlig abonnement. Gode ting er ikke gratis. 

Snapseed er et af de seneste app’s jeg har downloadet til min telefon. Den har et ”healing” værktøj, der er super godt, hvis du har taget det perfekt billede, men bare liiiige skal have fjernet en uønsket ting i baggrunden eller hvis du har en urenhed i ansigtet, du gerne vil have til at gå væk. Det er ikke Facetune… I Snapseed finder du også en masse gode filtre.

Lightroom Fotografernes tro følgesvend. I lightroom kan du bringe det bedste frem i dine billeder, men en masse forskellige redigeringsmuligheder, hvor du kan indstille lys og farver. Igen, så koster de bedste ting penge og hvis du gerne vil nørde ekstra i dine billedindstillinger, så skal du have dankortet frem.

Prøv dig frem og se hvilken app du bedst kan lide at arbejde i.

 

 

Når det kommer til at konvertere besøgende til nye følgere, er det ikke længere nok bare at sørge for at være konsekvent, når du vælger hvordan du redigere dine billeder og hvilke filtre du bruger.

 

Del selfies, det virker

Ja, den er god nok. Instagram er et meget socialt sted og folk vil gerne følge andre, som de kan relatere til. Uanset om det er et brand, influencer eller en de kendte fra studie.

Det er vigtigt at din konto er så personlig som mulig og vise hvad du har at tilbyde. Billeder med mennesker på for op til 38 % flere likes.

I 2019 vil folk gerne have et kig bag ved gardinet, lige så meget som de gerne vil se produkter og deres funktion. Nogle der er gode til dette efter min mening er bl.a. Hvisk, Lykkebylykke og Mariannan, der alle er dygtige på hver deres område.

 

 

Få flere følgere igennem annoncer

Der er stor konkurrence om opmærksomheden på Instagram. Det gælder både for alle der har interesse i at markedsføre eller brande sig selv igennem platformen.

Når du laver annoncer, så skal du huske at tænke på, hvem du tror vil have interesse i at se dit indhold. For skyder du for bredt rammer du hurtigt en masse der ikke er inden for målgruppen og så kan det give nogle skuffende tal. Koncentrere dig i stedet om de RIGTIGE følgere.

Sikrer dig at du har en stærk call-to-action, så du for ledt dine følgere videre fra din sponsorerede indlæg og får dem til at handle derpå.

Brug noget tid på teksten og billeder i dine annoncer og lave små justeringer løbende, for at se hvad der virker.

 

Samarbejde med andre

Når du samarbejder med andre brands eller influencers, så bliver du introduceret for en masse nye mennesker, som du måske ikke har været i kontakt med før.

Der er massevis er muligheder og virksomhederne står i kø for at få kontakt med profiler, som kan skabe noget indhold om netop deres produkt i både korte og lange samarbejdsaftaler.

Find et brand der går godt i spænd, med hvad du selv har at tilbyde, uden at være en direkte konkurrent. Sikrer dig at der er gensidige fordele ved et partnerskab, så i begge får noget ud af jeres samarbejde.

Af erfaringer har længere ambassadørsamarbejde det med at være mest effektivt for både virksomhederne, men også for dig selv. Prøv forskellige teknikker for at få flettet et produkt ind på din platform, uden det er for salgspræget.

En hurtig søgning på Google efter virksomheder der mangler ambassadører, vil åbne de første døre.

Du kan også opsøge virksomheder, der hjælper virksomheder med at connecte med influencers.

At få din Instagram profil til at vokse kan ofte virke som en uoverskuelig udfordring. Men hvis du følger de rette teknikker og laver en strategi, så kunne 2019 blive året, hvor du booster din profil.

Læs også...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *