Hjemmeside til Kostvejleder

Kathrine fra Ksundhed tog fat i mig, da hun skulle bruge en hjemmeside til at formidle hendes budskaber som kostvejleder ud. Det var vigtigt at det havde et moderne look og det skulle være nemt selv at ændre i løbende. Kathrine ville gerne kunne lægge opskrifter og inspiration til træning på, derfor lavede vi en blogdel, hvor hun løbende kan skriv om sin viden. Ud over at være kostvejleder arbejder Kathrine også med forskning i diabetes. I den forbindelse ville hun bruge hjemmesiden som et talerør og dele hendes erfaringer til hjælp for dem der er ramt af denne sygdom.

Vi er i fællesskab noget frem til hjemmesidens struktur og jeg har sat siden op, sådan hun løbende selv kunne tilføje hendes indhold, i takt med at det blev skrevet. Vi lavede en kontaktformular, hvor kunderne kan vægle en kostpakke og sende deres ønsker ind, hvis de gerne vil bestille en af de 3 kostpakker. I starten udbyder hun 3 forskellige typer kostpakker. Skulle hun senere begynde at køre boot-camp, sælge kogebøger eller træningstilbehør, er det nemt at tilføje betalings- eller bookingsystem til siden.

Kathrine: “Professionel hjælp og vejledning. Christina er effektiv og giver hurtig respons på alle former for forespørgsler ?

Fleksibilitet og fuld kontrol

Med en WordPress hjemmeside, får du fuld styring over hele din side. Du skal ikke nødvendigvis bruge en it-konsulent, hver gang du vil tilføje noget. I netop dette projekt har jeg blot stået på sidelinjen og hjulpet, så snart der dukkede et spørgsmål op. Jeg kan selvfølgelig også hjælpe med en totalopsætningen, hvis det ønskes.

Gå til Ksundheds hjemmeside

Du er velkommen til at kontakte mig. Jeg kan hjælpe dig med at finde de digitale tiltag, der vil give mest mening for dig. Kontakt mig her