Fleksibilitet

Svinger de grafiske opgaver? Med en freelancer kan du få dem løst når det passer ind i dit budget og tidsplan og undgå faste udgifte til en ekstra ansat. Få hurtig reaktion når du skal have løst en opgave.

Økonomisk gevinst

Outsource de grafiske opgaver du har brug for at få klaret i stedet for at ansætte en ekstra medarbejder. Du slipper også for at skulle investere i dyrt computerudstyr og programmer.

Ingen administration

Når du bruger en freelance grafiker skal du ikke tænke på ansættelseskontrakt, pension, feriepenge eller sygedage. Du kan nøjes med at forholde dig til en faktura.

Priser

Vælg enten at afregne pr. time eller vælg et klippekort hvis du har flere store eller små opgaver du gerne vil have løst over en længere periode. Jeg giver gerne en estimeret pris eller godt tilbud på en konkret opgave.

Ønsker du at indgå et længere samarbejde eller har du en større opgave du kræver hjælp til i eksempelvis en måned eller to, er du meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Bemærk: Alle priser er eksklusiv moms. Klippekort skal bruges inden 3 måneder. Ubrugte klip refunderes ikke.

Uanset hvor langt du er i din process, er du velkommen til at kontakte mig vedrørende opgaver, eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.